top of page
Hair Stylist

THE BEST VERSION OF YOU

ALLEREERST GEFELICITEERD BRIDE-TO-BE

of groom-to-be of de nieuwsgerierige onder ons

By Imogen doet er alles aan om een trouwdag perfect te laten zijn. Wij bieden op het gebied van beauty alle mogelijkheden voor een prachtige bruid, bruidsmeisje, moeder van de bruid en niet te vergeten de bruidegom. 
Alles is volledig naar eigen wens in te vullen in overleg met een van onze specialisten. 

Ons team blijft altijd up to date van de laatste wedding-trends en kan daarom uitstekend een passend advies geven bij jouw gezichtsvorm en kijkt naar een passend kapsel wat het beste tot zijn recht komt. Het gaat natuurlijk om de combinatie van jouw trouwjurk, het haar, de make-up, je nagels en ook nog eens dat het de hele dag goed blijft zitten.

Je kunt voor het gehele perfecte plaatje bij ons terecht.

Wij werken in onze salon met de make-up van het merk Aveda. De producten verzorgen uw huid en laten uw huid ademen gedurende de dag. De producten zijn biologisch, verpakt in gerecycled materiaal en zijn op basis van natuurlijke ingrediënten.

U kunt uw trouwdag starten bij ons in de salon maar wij werken ook op locatie. Wij raden altijd van tevoren een intake gesprek aan, een proefsessie van uw bruidskapsel en bruidsmake-up zodat wij en uzelf volledig voorbereid zijn op de grote dag zelf.

 

Het is ook mogelijk om uw trouw week in volledige ontspanning te starten door een heerlijke bruid/bruidegom massage of gezichtsbehandeling bij onze masseuse of schoonheidsspecialiste in te plannen. Voor uw nagels en manicure kunt u ook bij ons terecht. Wij adviseren vaak voor een bruiloft shellac, dit is een UV-cured polish die ruim twee weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat biedt. Kijk op onze andere pagina's voor al het aanbod rondom uw trouw week. ​

 

Neem ruim van tevoren contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken en gelijk de belangrijke datum vast te zetten in onze agenda. Zo kan er op uw trouwdag niets mis gaan.

WEDDING DAY

TRY-OUT

GUESTS

85306

85306

bottom of page