top of page
P1262140.jpg

STYLE

combined with

NATURAL PRODUCTS

Voor By Imogen is niet alleen de buitenkant belangrijk maar juist ook de binnenkant. Daarom doen wij er alles aan om je het best mogelijke product te bieden. Wij zijn namelijk van mening dat de natuur de beste schoonheidsverzorging biedt.

In de salon en spa werken wij met het merk Aveda. Dit is een diervriendelijk merk en test dus niet op dieren. Alle producten van het merk zijn biologisch en worden samengesteld zonder parabenen, ftalaten en natriumlaurylsulfaat. Aveda is het eerste schoonheidsbedrijf dat 100% gerecycleerde consumentenafval gebruikte.

 

Bij elke verpakking die ontwikkeld wordt werkt Aveda eraan om de verpakkingen te minimaliseren, en het gebruik van herbruikbaar en uit consumentenafval gerecycleerd materiaal te maximaliseren. Ook is Aveda het eerste schoonheidsbedrijf welke producten fabriceert met 100% windenergie. 

By Imogen combineert  2 merken. Ook de etherische oliën van het merk Young living worden in zowel de spa en de salon gebruikt. Etherische oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt en zijn weer helemaal terug van weggeweest. Wij gebruiken alleen zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen. Deze zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, geïnhaleerd of op de huid worden gebruikt.

 

Naast een bewuste keuze voor natuurlijke producten en ingrediënten werken wij ook bewust samen als team. Ieder van ons heeft een eigen kracht. Deze krachten bundelen wij en volgen gezamenlijk trainingen in de salon en in diverse trainingscentra. Ieder van ons heeft een andere achtergrond waardoor we een creatief team vormen en elkaar blijven inspireren. Wil je meer weten over ons team? Scroll dan naar beneden. 

Imogen_pic
Imogen

Owner & Top stylist

Imogen_pic
Lisanne

Spa specialist

Imogen_pic
Helen

Spa specialist

Imogen_pic
Ella

Junior stylist

Imogen_pic
Charissa

Top stylist

Imogen_pic
Danielle

Top stylist

bottom of page