top of page
nail file

Life is not

PERFECT

but your

NAILS

can be

In de nagel studio van By Imogen kunt u kiezen voor een uitgebreide manicure, het lakken van de nagels,

Gellak, BIAB en een combinatie. Wij werken in de nagel studio met het merk CND gecombineerd met de natuurlijke producten van Aveda.

Van het merk CND werken wij met het product Gellak, dit is een van dé innovaties van CND. Gellak is een UV-cured polish die ruim twee weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat biedt. Tijdens de behandeling gaan je nagels onder een UV-lamp waardoor de lak sneller droogt. Ook beschermd en verstevigd Gellak de eigen nagels. De lak is zelf ook gemakkelijk te verwijderen of u kunt dit bij ons laten doen.

BIAB staat voor builder in a bottle.
Je kent Gellak, je kent acryl maar beiden is net niks voor jou!? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Gellak is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB zit daar precies tussenin! Het is dikker dan Gellak maar dunner dan acryl, verstevigd en voelt dikker aan maar je kunt het er toch van af soaken zonder te hoeven vijlen! BIAB Nails komt samen met vijlen en pollijsten voor de nagels die er al perfect uit zien. Moet er meer gebeuren zoals nagelriemen en velletjes verwijderen? Dan is de manicure hier voor bedoeld, en moet dus de combinatie geboekt worden.

Ook van het merk CND werken wij met de nagellak Vinylux. Dit is een Long Wear nagellak die maar liefst 7 dagen blijft zitten in combinatie met de Top Coat. Vinylux is een nagellak waarbij geen UV-lamp gebruikt wordt (dit is wel het geval bij de Gellak). De Color Coat van Vinylux heeft een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde Base Coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken. CND is het meest bekende nagellak merk op de markt.

MANICURE

PEDICURE

GELLAK

BIAB

VINYLUX

bottom of page