top of page
Blonde Wavy Hair

GOOD HAIR

starts with

GOOD CARE

In de kapsalon van By Imogen wordt gewerkt met het merk Aveda. De permanente haarkleuringen van Aveda zijn  voor 96% natuurlijk en de demi permanente haarkleuringen zijn 100% vegan en 100% damage-free. De demi permanente haarkleuring (Demi+) is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van natuurlijke haarkleuring. Het is een kleur die gemiddeld 28 wassingen houdt en een prachtige glans geeft.

De aller nieuwste ontwikkeling op het gebied van natuurlijke haarkleuring is de nieuwe lijn 'Botanical repair'. Deze nieuwe lijn brengt veel nieuwe mogelijkheden binnen het kleuren- en ontkleuren van het haar. Wij kunnen nu namelijk het haar kleuren, beschermen en opbouwen tegelijk. Voorafgaand, tijdens en na het kleuren voegen wij producten toe aan de kleurservice. Hierdoor wordt uw haar tijdens elk proces beschermd, waardoor uw haar gezond blijft of zelfs gezonder wordt. Het plant-gebaseerde versterkende molecuul van de botanical repair lijn dringt diep in het haar om het van binnenuit te verstevigen en te herstellen. U kunt ook de behandeling ondergaan zonder dat uw haar gekleurd wordt. Dit om uw haar een extra boost te geven en het te versterken en te verstevigen. 

 

De stylisten van By Imogen volgen altijd diverse trainingen om up-to-date te blijven op het gebied van trends voor dames en heren. Ben je klaar voor een nieuwe 'ik'? Scroll dan naar beneden voor onze prijslijst die een globaal overzicht geeft van onze behandelingen. Ons team geeft je graag een passende coupe dat het beste bij jou past.

CUT

COLOR

TREATMENT

STYLE

EXTENSIONS

bottom of page