top of page

Heb je altijd al langer of voller haar willen hebben? Heb je al van alles geprobeerd met shampoo's, vitamines etc? Herkenbaar voor Imogen! 


Zelf heeft Imogen altijd al gedroomd van lang en vol haar en helaas is dit van nature niet het geval. Na veel onderzoek te hebben gedaan naar verschillende type haar verlengingen en opvullingen kwam zij terecht bij het merk Balmain. 
Haar verlengingen en opvullingen van Balmain zijn gemaakt van 100% echt haar. Je kunt hier dus alles mee doen. Denk aan wassen, stylen, kleuren en knippen.


By Imogen biedt diverse type haar, perfect passend bij jouw eigen haar type. Het is immers de bedoeling dat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. 


De techniek welke wordt toegepast binnen de salon om het haar te plaatsen geeft geen schade aan het eigen haar. De haar verlenging/opvulling wordt namelijk vast gezet met siliconen ringetjes en wordt elke 6-8 weken opnieuw bevestigd. Dit zodat het eigen haar niet afbreekt of beschadigd en gezond kan door groeien. Het haar wat je de eerste keer aanschaft kun je gemiddeld een jaar lang gebruiken, en hoeft dus alleen opnieuw bevestigd te worden, dit omdat je haar uitgroeit. De levensduur van de haarverlenging is afhankelijk van de verzorging van het haar en wat je er thuis mee doet.
Alle onderstaande prijzen zijn een vanaf prijs, dit omdat het afhankelijk is van jouw wensen en welk haar en welke hoeveelheid dan geschikt is.


Tijdens een intake gesprek bekijken wij welk haar, welke kleur en welke techniek het meest geschikt is.

HAIR EXTENSIONS

Balmain Paris_Professionnel.png
bottom of page